Εισαγωγή

Εισαγωγικό Σημείωμα

 

pappas cardΚαλώς ήρθατε στη ιστοσελίδα του Χειρουργού Παναγιώτη Παππά .MD.ΜSc


Η ιστοσελίδα αυτή δημιουργήθηκε ώστε να έχω άμεση επαφή με τους ασθενείς μου και όλοι να έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται σχετικά με τις παθήσεις που τους αφορούν καθώς και τον τρόπο αντιμετώπισής των.


Περιγράφονται όλες οι σύγχρονες χειρουργικές τεχνικές στην αντιμετώπιση των χειρουργικών παθήσεων της κλασσικής γενικής χειρουργικής, λαπαροσκοπικής χειρουργικής και χειρουργικής παθήσεων του μαστού στις οποίες έχω εξειδικευθεί σε μεγάλα κέντρα αριστείας του Λονδίνου στο Ηνωμένο Βασίλειο.


Ο κύριος στόχος μου είναι η παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου που βασίζονται στις παγκόσμιες σύγχρονες κατευθυντήριες οδηγίες. Κάθε ασθενής είναι μια μοναδική οντότητα και έτσι θα πρέπει να αντιμετωπίζεται λαμβάνοντας υπόψιν την πάθησή του, την προσωπικότητά του και τις επιθυμίες του.

Η σύγχρονη ιατρική οφείλει να έχει τον ασθενή στο επίκεντρο και ο ιατρός οφείλει να τον ενημερώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να ξέρει ακριβώς και με κάθε λεπτομέρεια ποιες διαγνωστικές μέθοδοι, θεραπείες και παρακολούθηση θα απαιτηθούν για την πάθησή του. Η ενημέρωση, η ενεργή λήψη αποφάσεων και η συνεργασία με τον θεράποντα ιατρό είναι ο στόχος αυτής της ιστοσελίδας.

Κάσσου 10, Πετρούπολη, Αθήνα 13231 (Κεντρική Πλατεία)
Παππάς Παναγιώτης (MD. MSc) | Γενικός Χειρουργός & Χειρουργός Παθήσεων Μαστού

 

 

s5 logo

 

ΙΑΤΡΕΙΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ:  Κάσσου 10 (2ος όρ.), Πετρούπολη, 13231(κεντρική πλατεία), ΤΗΛ: 212-1050022, 6974-059382

ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ:  Αναστ. Τσόχα 24 (2ος όρ.), Αθήνα 11521, ΤΗΛ: 210-6416890, 6974-059382

ΩΡΕΣ ΙΑΤΡΕΙΟΥ: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 ~ 13:00 & 17:00 ~ 21:00

Επίσκεψη κατόπιν ραντεβού

Επείγοντα περιστατικά όλο το 24ωρο

E-MAIL:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

evrokliniki

Τοποθεσία Ιατρείου

Συνεργαζόμενες Κλινικές

cityclinic

rea

athinaiki

bioclinic

iatriko

mediterraneo

metropolitan

attiko